Greece GRC  

rss

  • rss
Δελτία Τύπου - Amway
Η NUTRILITE ΚΑΙ Η AC MILAN ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

2017.02.10 - 

 Η NUTRILITE με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, εμπορικό σήμα που ανήκει στην Amway, θα είναι και πάλι Τεχνικός Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής της Μίλαν AC. Η NUTRILITE είναι ο επιστημονική συνεργάτης του βιοχημικού και του διατροφικού τμήματος της MilanLab και υποστηρικτής των έργων του Ιδρύματος του Μιλάνου.

Η NUTRILITE, νούμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, βασίζεται σε φυτοθρεπτικά συστατικά και ανήκει στην Amway, ανανεώνει τη συμφωνία της με τον κοκκινόμαυρο σύλλογο για την τρέχουσα σεζόν του αθλητισμού, συνεχίζοντας να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής της Μίλαν .

Η συνεργασία αυτή, η οποία είναι ενεργή από το 2008, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική συνεργασία μεταξύ των ειδικών της NUTRILITE και της MilanLab, στην υψηλής τεχνολογίας επιστημονική έρευνα, και ιδιαίτερα στην σπουδαιότητα της σωστής διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής, για την επίτευξη κορυφαίων αθλητικών αποδόσεων.

Η NUTRILITE και το MilanLab συνεργάζονται για να καθορίσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες κάθε αθλητή, που εντοπίζονται χάρη σε αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών, αιματολογικών και βιοδυναμικών, σε συνδυασμό με ένα ερωτηματολόγιο που αποκαλύπτει τις  διατροφικές συνήθειες και τις πιθανές διατροφικές ελλείψεις οι οποίες αποκαθίστανται με ένα ειδικό συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Ξεκινώντας από τα αποτελέσματα αυτών των ακριβών αναλύσεων, οι ειδικοί της  NUTRILITE και το MilanLab εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων για κάθε πρωταθλητή ποδοσφαίρου.

Μέσω της συμφωνίας ανανεώνεται επίσης η δέσμευση για την κοινωνική ευθύνη, προωθώντας πρωτοβουλίες στις οποίες ο αθλητισμός έχει έναν εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα από την πρώιμη ηλικία, και αντιπροσωπεύουν έναν πυλώνα για καλή υγεία και ευεξία.  Στο παρελθόν η NUTRILITE και το Milan Foundation, η ΜΚΟ του ομίλου,  έχουν στηρίξει πολλαπλά έργα, ειδικά για τα μειονεκτούντα παιδιά, με την παγκόσμια εκστρατεία της Amway One by One ™ για παιδιά. Η NUTRILITE και η AC Milan είναι τώρα μια ομάδα που βοηθούν τον ιταλικό πληθυσμό που επλήγησαν από σεισμό.

 Σχετικά με την Amway

Η Amway είναι μια εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 9.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής και έχει έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ που περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™, που διανέμονται αποκλειστικά μέσω Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway. Οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρίας το 2015 κατέστησαν την Amway ως τη Νο.1 εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, σύμφωνα με το Direct Selling News 2016 Global 100. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr.

Σχετικά με τη Nutrilite

Η NUTRILITE παρέχεται αποκλειστικά από την Amway και είναι η νούμερο ένα επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής, παγκοσμίως*. Με περισσότερα από 80 χρόνια επιστήμης και έρευνας, η ομάδα της NUTRILITE έχει τελειοποιήσει την πρακτική «από τον σπόρο μέχρι το τελικό συμπλήρωμα» με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας, τη μεγιστοποίηση της συνέπειας, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Η NUTRILITE είναι η μόνη παγκόσμια επωνυμία βιταμινών και μετάλλων που καλλιεργεί και επεξεργάζεται φυτά στις ιδιόκτητες πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες της, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τη Βραζιλία. Από το 2008, τα προϊόντα NUTRILITE είναι τα Επίσημα Συμπληρώματα Διατροφής της AC Milan.

Σχετικά με την AC Milan

Για περισσότερα από 100 χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα AC Milan αποτελεί συνώνυμο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, των συναισθημάτων και τις νίκης. Η ομάδα AC Milan έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο αριθμό επάθλων στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Από την ίδρυσή της το 1899, η AC Milan έχει κερδίσει 18 τίτλους League, 3 Ευρωπαϊκά/ Νότιο Αμερικάνικα Κύπελλα, 1 FIFA World Cup, 7 Champions League Cups, 5 European Super Cups, 2 Cup Winners’ Cups, 18 League Titles, 6 League Super Cups, 5 Italian Cups. Η AC Milan αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της διασκέδασης, παράγοντας αθλητικά θεάματα στοχεύοντας την προβολή από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

*Πηγή: Euromonitor International Limited.

Σχολιάστε

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia