Greece GRC  

rss

  • rss
Image Gallery

Η NUTRILITE και η AC MILAN συνεχίζουν να παίζουν μαζί

Η NUTRILITE και η AC MILAN συνεχίζουν να παίζουν μαζί

 

Από το 2008, η NUTRILITE είναι η επίσημη επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής των Ιταλών ερυθρόμαυρων, καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης στα πεδία βιοχημείας και διατροφής του κέντρου ερευνών MilanLab. Η εταιρεία και η ποδοσφαιρική ομάδα AC Milan είναι συμπαίκτες και εκτός γηπέδου, καθώς υποστηρίζουν δράσεις του Milan Foundation (Ίδρυμα Μίλαν).

 

09 Ιουνίου, 2015 –Η NUTRILITE, η Νο. 1 εμπορική επωνυμία[1] στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής με βάση τα φυτοθρεπτικά, η οποία ανήκει στην Amway, ανανεώνει τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα AC Milan μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Το επιτυχημένο δίδυμο ξεπερνά με ευκολία τη φαγούρα των επτά χρόνων και συνεχίζει να συνεργάζεται ενεργά εντός και εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Η συμφωνία έχει υπογραφεί και επικεντρώνεται στη συνέχιση της επιστημονικής συνεργασίας ανάμεσα στους εμπειρογνώμονες της NUTRILITE και το  MilanLab, το υψηλής τεχνολογίας διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο που βρίσκεται στην υπηρεσία της ερυθρόμαυρης ομάδας.

Πρόκειται για μια μοναδική συνεργασία στον χώρο του αθλητισμού. Συνδυάζει δύο παγκόσμιους ηγέτες, τη NUTRILITE και το κέντρο ερευνών MilanLab, που συνεργάζονται στη βάση μιας επιστημονικά τεκμηριωμένης προσέγγισης απέναντι στο ρόλο της διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής για την υποστήριξη των αθλητικών επιδόσεων  και, πιο γενικά, την επίτευξης της συνολικής ευεξίας” – δήλωσε ο Michael Meissner, Vice President Corporate Affairs Amway Europe.

Η συνεργασία ανάμεσα στη NUTRILITE και το MilanLab λαμβάνει συγκεκριμένη μορφή με τον καθορισμό ενός εξατομικευμένου προγράμματος βάσει των πραγματικών αναγκών κάθε αθλητή ξεχωριστά, που προσδιορίζονται σύμφωνα με αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων γενετικών, αιματολογικών και βιοδυναμικών εξετάσεων, καθώς και με ένα ολοκληρωμένο ερωτηματολόγιο διατροφής. Με σημείο εκκίνησης τα αποτελέσματα αυτών των αναλύσεων ακριβείας, οι εμπειρογνώμονες της NUTRILITE και του MilanLab εργάζονται από κοινού για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής για κάθε πρωταθλητή ποδοσφαιριστή.

Η NUTRILITE και η ομάδα AC Milan είναι επίσης οι καλύτεροι συμπαίκτες στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης. Στο παρελθόν η NUTRILITE και το Milan Foundation (Ίδρυμα Μίλαν), η ΜΚΟ της ομάδας, έχουν προσφέρει την υποστήριξή τους σε διάφορες δράσεις που ήταν αφιερωμένες σε μη προνομιούχα παιδιά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Amway για τα παιδιά, One by One™.

Το βασικό στοιχείο όλων αυτών των πρωτοβουλιών είναι ο αθλητισμός και ο εκπαιδευτικός και κοινωνικός ρόλος του από την πρώιμη ηλικία των παιδιών,  καθώς και η θεμελιώδους σημασίας άσκηση για την υγεία και την ευεξία.

Μεταξύ των διαφόρων έργων που υποστηρίχθηκαν είναι η δημιουργία ενός Κέντρου αγγειακών παθήσεων στο παιδικό νοσοκομείο Buzzi στο Μιλάνο και η κατασκευή δύο κέντρων αθλητικών εγκαταστάσεων πολλαπλών χρήσεων· το ένα στο Pagliare di Sassa, καθώς η ιταλική περιοχή του Abruzzo υπέστη σοβαρό πλήγμα από τον σεισμό του 2009, και ένα στη Νάπολη, σε μία περιοχή υψηλού κοινωνικού κινδύνου όπου υπάρχει έλλειψη υποδομών, στις οποίες οι νέοι μπορούν να συναντιούνται και να κοινωνικοποιούνται.

 

Σχετικά με την Amway Europe.

Η Amway™ είναι μία από τις κορυφαίες οικογενειακές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως, που εμπορεύεται πάνω από 400 υψηλής ποιότητας προϊόντα στις κατηγορίες ομορφιάς, ευεξίας και οικιακής φροντίδας, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά μέσω ανεξάρτητων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway στον τελικό καταναλωτή. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 στην Ada στις Ηνωμένες Πολιτείες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές με έσοδα 10,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το 2014. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™.

 

Σχετικά με τη NUTRILITE

Η NUTRILITE αποκλειστική επωνυμία της Amway είναι η Νο. 1 εμπορική επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής*. Με την υποστήριξη 80 χρόνων επιστήμης και έρευνας, η ομάδα της Nutrilite έχει τελειοποιήσει την αποκλειστική πρακτική «από τον σπόρο στο τελικό συμπλήρωμα», ώστε να διατηρεί την ποιότητα και να μεγιστοποιεί τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Η επωνυμία NUTRILITE είναι η μοναδική σειρά βιταμινών και ανόργανων συστατικών που παράγεται από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί στις πιστοποιημένες οργανικές φάρμες* της εταιρείας, που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Μεξικό και στη Βραζιλία. Από το 2008, η NUTRILITE είναι ο Επίσημος Χορηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας AC Milan.

 

Σχετικά με την AC Milan.

Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, η ποδοσφαιρική ομάδα AC Milan είναι συνώνυμη με το ποδόσφαιρο, την ψυχαγωγία, τη συγκίνηση και την επιτυχία. Η ομάδα AC Milan έχει κερδίσει συνολικά τον μεγαλύτερο αριθμό τροπαίων στην ιστορία μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Από το έτος ίδρυσής της το 1899, η AC Milan έχει κερδίσει 18 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Ευρώπης/Νότιας Αμερικής, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, 7 Ευρωπαϊκά Κύπελλα Champions League, 5 Ευρωπαϊκά Super Cups, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων της UEFA, 6 Κύπελλα Super Cups και 5 Κύπελλα Ιταλίας. Σήμερα, η AC Milan είναι μια κορυφαία επιχείρηση ψυχαγωγίας που παράγει αθλητικά θεάματα για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

*Πηγή: Euromonitor International Limited.

 


[1] Πηγή: Euromonitor International Limited: www.euromonitor.com/awmay-claims

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia