Greece GRC  

rss

  • rss
Δελτία Τύπου, Εταιρικό, Νέα - Amway Άλλο Amway Άλλο
AMWAY: Πωλήσεις 10,8 δις δολαρίων το 2014

2015.02.06 - 

Πωλήσεις 10,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε η AMWAY για το 2014. Το εν λόγω αποτέλεσμα παρουσιάζει μια μείωση της τάξεως του 8% σε σχέση με το 2013, που οφείλεται στη μείωση των εσόδων στην Κίνα και τις διακυμάνσεις στη συναλλαγματική ισοτιμία νομισμάτων.

Ενώ τα έσοδα του 2014 είναι λιγότερα από αυτά του 2013, η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη κατά 68% την τελευταία δεκαετία και συνεχή αύξηση των πωλήσεων 13 από τα τελευταία 15 χρόνια. Στην Κίνα, τα αποτελέσματα υπήρξαν εξίσου σημαντικά, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν τα τελευταία 5 χρόνια και 10 χρόνια 27% και 45% αντίστοιχα.

«Οι πωλήσεις το 2014 αντιπροσωπεύουν τις σημαντικές προσπάθειες τόσο των Ιδιοκτητών Επιχείρησης AMWAY (ABO) όσο και των εργαζομένων που παρά τις διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες της εκάστοτε αγοράς ανά τον κόσμο συνεχίζουν να είναι πιστοί στις αξίες και το όραμα της εταιρείας,» δήλωσε ο Steve Van Andel, Πρόεδρος της AMWAY. «Συνεχίζουμε να αποτελούμε σημαντική δύναμη παγκοσμίως, καθώς κάποιες αγορές σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων και κάποιες άλλες δείχνουν προσαρμοστικότητα, οδηγώντας έτσι την AMWAY σε σημαντικά αποτελέσματα για το 2015.»

Παγκοσμίως, οι ΑΒΟ της AMWAY έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή πελατειακή βάση. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες , προϊόντα της AMWAY™ βρίσκονται σε 71 εκατομμύρια νοικοκυριά που είναι διάσπαρτα στις 10 κορυφαίες αγορές της εταιρείας – και σ’ αυτά τα νοικοκυριά δεν περιλαμβάνεται το δυναμικό των ανεξάρτητων συνεργατών της AMWAY.

Κάποιες από τις πιο ώριμες αγορές της εταιρείας, ανάμεσά τους η Νότια Κορέα και η Ταιβάν, σημείωσαν αξιόλογη ανάπτυξη το 2014. Αγορές όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Κόστα Ρίκα, η Γουατεμάλα, η Χιλή, ο Παναμάς, η Ιταλία και η Ισπανία κατέγραψαν διψήφια ποσοστιαία αύξηση των πωλήσεων σε τοπικό νόμισμα, ενώ αγορές που επηρεάζονταν από πολιτική αναταραχή και οικονομική επιβράδυνση – η Ρωσία, η Ταϊλάνδη και η Ουκρανία – επέδειξαν προσαρμοστικότητα και παρουσίασαν σταθερά αποτελέσματα.

Οι 10 κορυφαίες αγορές για την AMWAY το 2014 ήταν η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ταϊλάνδη, η Ρωσία, η Ταϊβάν, η Ινδία, η Μαλαισία και η Ουκρανία.

Οι πωλήσεις της AMWAY το 2014 επικεντρώθηκαν κατά κύριο λόγο στις κατηγορίες προϊόντων διατροφής, ομορφιάς, οικιακής φροντίδας και στα διαρκή αγαθά. Τα προϊόντα διατροφής συνέχισαν να πρωτοπορούν, αντιστοιχώντας στο 43% των εσόδων. Τα προϊόντα ομορφιάς συνέβαλαν κατά 25%, ακολουθούμενα από τα διαρκή αγαθά που αντιστοιχούν στο 19% και τα προϊόντα οικιακής φροντίδας στο 8%. Άλλα εμπορικά προϊόντα αντιπροσωπεύουν το 5% των εσόδων. Το λανσάρισμα νέων προϊόντων, όπως τα συμπληρώματα διατροφής Truvivity by Nutrilite™ και η σειρά Hydra-V™ της Artistry, είχαν αξιοσημείωτη επίδραση.

«Με το βλέμμα στραμμένο στο 2015 και στα χρόνια που ακολουθούν, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι είμαστε κατάλληλα τοποθετημένοι ώστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην πρόκληση για ανάπτυξη. Θα εγκαινιάσουμε πέντε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής, πολλά καινούργια Κέντρα Εμπειρίας της Amway (Amway Experience Centers) για την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης AMWAY (ABO) και θα βελτιώσουμε την εικονική εμπειρία στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η στάση και το ενδιαφέρον μας απέναντι στην επιχειρηματικότητα διατηρούνται στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών.» δήλωσε ο Doug DeVos, Πρόεδρος της AMWAY.

_____________________

Σχετικά με την Amway
Η Amway είναι μια εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 10,8 δισ. δολαρίων Αμερικής και έχει έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™, που διανέμονται αποκλειστικά μέσω Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway. Οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρίας το 2013 κατέστησαν την Amway ως τη Νο.1 εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, σύμφωνα με το Direct Selling News 2014 Global 100. www.amway.gr

 

Σχολιάστε

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia