Greece GRC  

rss

  • rss
Δελτία Τύπου, Εταιρικό, Νέα - Amway Ομορφιά Άλλο Amway Ομορφιά Άλλο
OPPORTUNE™ PREMIUM for Men: Η αίσθηση θερμού και ψυχρού για τον Άνδρα που ξεχωρίζει αποκλειστικά από την AMWAY

2015.02.05 - 

Ποιο άρωμα θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο κατάλληλο για έναν άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει πέρα από ένα πολυεπίπεδο, έντονο και εκλεπτυσμένο άρωμα που δεν απέχει από τη φυσική αίσθηση;

Η AMWAY παρουσιάζει το OPPORTUNE™ PREMIUM, το νέο άρωμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για κομψούς και εκλεπτυσμένους άνδρες. Το άρωμα αναδύεται συνδυάζοντας την αίσθηση του θερμού και ψυχρού.

Το OPPORTUNE™ PREMIUM, που δημιουργήθηκε στη Γαλλία, αποτελεί το πρώτο αναζωογονητικό eau de toilette που συνδυάζει την αίσθηση του θερμού και ψυχρού για τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει, αφήνοντας στο πέρασμά του μία συναρπαστική ελαφρώς πικάντικη νότα. Ο συνδυασμός των ευγενών πρώτων υλών με την πιο πρόσφατη τεχνολογία καθιστά το OPPORTUNE™ PREMIUM ιδανικό προϊόν που εκφράζει φρεσκάδα και ζεστασιά.

Διακριτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα
Το ζεστό διακριτικό βάθος και η εκλεπτυσμένη πτυχή του αρώματος OPPORTUNE™ PREMIUM επιτυγχάνεται με τη χρήση όμορφων φυσικών πρώτων υλών, όπως τα εσπεριδοειδή και ένα πικάντικο μπαχαρικό, σε συνδυασμό με κλασικές μυρωδιές του δάσους. Στο άρωμα κυριαρχεί ένα δροσερό μείγμα που συνδυάζει μανταρίνι και καρπούζι. Το πιπέρι Σετσουάν, μία ζεστή και έντονη μυρωδιά που ενισχύει την αντίθεση ζεστασιάς και φρεσκάδας του μπουκέτου, προσθέτει μια πικάντικη νότα. Το γιασεμί και οι παραδοσιακές ανδρικές φουγκέρ νότες λεβάντας προσφέρουν στο άρωμα μία διάσταση φρεσκάδας.

«Η AMWAY με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το OPPORTUNE™ PREMIUM για τους σύγχρονους και εκλεπτυσμένους άνδρες που είναι πρόθυμοι να βιώσουν ιδιαίτερες εμπειρίες. Το νέο άρωμα διαθέτει σύνθεση που εκμεταλλεύεται την αντίθεση του θερμού και ψυχρού και συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία με τις ευγενείς φυσικές πρώτες ύλες. Η AMWAY κατευθύνει τις προσπάθειές της ώστε να προσφέρει διαρκώς ικανοποίηση και να δημιουργεί ενθουσιασμό στους πελάτες. Αυτό το άρωμα εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο αρωμάτων που διαθέτει η AMWAY για άνδρες αλλά και για γυναίκες δίνοντάς τους την αμέριστη προσοχή για να ξεχωρίζουν», δηλώνει η Γενική Διευθύντρια της AMWAY HELLAS, Ioana Enache.

Τεχνολογία “JUNGLE ESSENCE®”
Η τεχνολογία JUNGLE ESSENCE® παρέχει τέλεια διατήρηση του αυθεντικού αρώματος. Το JUNGLE ESSENCE® αποτελεί εμπορικό σήμα κατατεθέν της V. MANE FILS, Société anonyme.

Μοντέρνα και ελκυστική συσκευασία
Το OPPORTUNE™ PREMIUM, Eau de Toillette αποκλειστικά από την AMWAY, προσφέρεται σε ένα κομψό μπουκάλι 50 ml με ένα καλαίσθητο μεταλλικό τελείωμα, το οποίο θα γοητεύσει τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίσουν. Η σύνθεσή του περιέχει υψηλής συγκέντρωσης έλαια, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στην επιδερμίδα.

_____________________

Σχετικά με την Amway
Η Amway είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, όπως κατατάσσεται από το Direct Selling News Global 100, βάσει πωλήσεων 11,8 δισ. δολαρίων Αμερικής παγκοσμίως το 2013 και βασιζόμενη στις προσπάθειες εκατομμυρίων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Ιδρυθείσα το 1959 και με έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, η Amway προσφέρει καταναλωτικά προϊόντα και επιχειρηματικές ευκαιρίες που υποστηρίζονται από μια παγκόσμια παραγωγή αγροτικών προϊόντων, υπηρεσιών παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™. news.amway.gr

_____________________

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη RUN COMMUNICATIONS και την Κατερίνα Λιάτσου στο 215 560 52 14 ή στο 694 74 16 499, liatsou@run.gr.

Σχολιάστε

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia